Offerte aanvragen

Vraag hier een offerte aan voor uw onderneming. We kijken naar uw jaarlijks verbruik. En uw toekomst. Of u plannen heeft om uit te breiden of meerdere werklocaties heeft. Op basis hiervan maken we voor u een aanbod op maat.

Vragen met een * zijn verplicht

Ik wil een offerte voor

Geef uw voorkeur aan. In het adviesgesprek kunt u dit altijd nog wijzigen.
Geef uw voorkeur aan. In het adviesgesprek kunt u dit altijd nog wijzigen.Mijn verbruik per jaar is

Dit is indicatief en niet verplicht.
Dit is indicatief en niet verplicht.

 

Wat gebeurt er na uw aanmelding?

Offerte behandeling

Via het offerteformulier vult u uw gegevens in. U ontvangt direct een bevestiging van de aanvraag. Wij nemen binnen drie werkdagen contact met u op en komen met een voorstel wat aansluit op uw wensen.
Wanneer we tot overeenstemming zijn gekomen stuurt u het contract getekend terug.

Bevestiging

Nadat wij het getekende contract hebben ontvangen ontvangt u binnen enkele dagen per post een contractbevestiging. Vanaf dat moment heeft u 14 dagen de tijd om eventuele wijzigingen door te geven of uw overstap stop te zetten. Bel in dat geval dan met onze OverstapService op 040-257 77 25.

Doorgeven meterstanden

Indien alle gegevens correct zijn en de overstap is bevestigd, wordt een meterstandenformulier naar u toegestuurd. Op basis van de meterstanden die u doorgeeft, wordt uw verbruik geschat.

Start levering

Nadat we uw meterstanden hebben ontvangen, hebben wij nog vijf dagen nodig om uw overstap af te ronden. Als alles is geregeld ontvangt u het definitief vastgestelde voorschotbedrag. Dit berekenen we aan de hand van gegevens van uw netbeheerder en uw meterstanden. Facturen ontvangt u vanaf dit moment van ons en niet meer van uw oude leverancier.