Particulier nieuws

Filter op onderwerp

particulier zonnepanelen isolatie besparen grootzakelijk duurzaamheid mkb

Zoeken in nieuws

Particulier zonnepanelen

Salderen, ook na 2020

Overweegt u zonnepanelen aan te schaffen, dan kunt u ook na 2020 gebruik maken van de salderingsregeling. Salderen blijft nog zeker tot 2023 mogelijk. Dit heeft minister Kamp onlangs bekend gemaakt in juli 2017.

Lees verder
Particulier Isolatie

Woningisolatie: warm in winter én koel in de zomer

Nu we een aantal hete weken hebben gehad en de zomer in volle gang is, ervaart u of uw woning voldoende geïsoleerd is. Vaak wordt er bij het isoleren van een woning gedacht aan het buiten houden van kou en tocht. Maar er is meer voordeel! In de zomer...

Lees verder
Particulier

Inbraakproof op vakantie

'Als ze willen, komen ze toch wel binnen...' Het is een vaak gehoorde uitspraak. Toch haken dieven meestal af als het hen moeilijker wordt gemaakt. Daarom: vier oplossingen die inbrekers buiten de deur houden.

Lees verder
Particulier Zonnepanelen

Gegarandeerde opbrengst van zonnepanelen

De aanschaf van zonnepanelen via E.ON is een slimme investering. U kunt namelijk rekenen op een gegarandeerde opbrengst. Uw spaargeld heeft op het dak een hoger rendement dan op de bank. Kies voor deze unieke garantie en laat de zon maar schijnen!

Lees verder
Particulier Besparen

Handige bespaartips voor de zomer

Heerlijk, het is bijna zomer! Hierdoor is er vaak een stijging in het stroomverbruik zichtbaar, doordat airco's aangaan. Met een paar simpele maatregelen kunt u voorkomen dat apparaten in huis onnodig energie verbruiken, ook wanneer u op vakantie bent!...

Lees verder
Tip!
Grootzakelijk Particulier Duurzaamheid MKB

Hoe groen is onze groene stroom?

Overal in de wereld wordt steeds meer groene stroom opgewekt. Ook in Nederland wordt hard gewerkt aan de verduurzaming van ons energiesysteem. Steeds meer bedrijven en consumenten maken gebruik van groene stroom. Dat is goed nieuws!

Lees verder