Verleng uw contract met E.ON

Fijn dat u nog even bij ons wilt blijven en uw contract wilt verlengen.
Ruim voordat uw vaste tarief afloopt, ontvangt u van ons een nieuw voorstel. Gaat u niet in op dit voorstel, dan wordt u automatisch omgezet naar ons variabele tarief. U kunt dan op elk moment dat u er zelf tijd voor maakt, een keuze maken voor een van onze verlengingsaanbiedingen. Als bestaande klant mag u gebruik maken van dezelfde aanbiedingen als voor nieuwe klanten. Bekijk welke energiecontracten er op dit moment zijn. We hebben altijd diverse looptijden beschikbaar, 1 jaar, 3 jaar of misschien wilt gewoon lekker flexibel blijven en het variabel tarief aanhouden. Aan u de keus. 

Verlengen op het juiste moment

Wanneer u het beste kunt verlengen is afhankelijk van de markt waar we ons in bevinden. Momenteel stijgen de energieprijzen weer en bent u voordeliger uit om zo snel mogelijk weer een nieuw contract te kiezen met een voordelig tarief. U kunt er wellicht bij gebaat zijn om voor een langere looptijd te kiezen, zodat de stijgende energieprijzen u gedurende die periode geen parten spelen. 

Als u een flexibel opzegbaar contract heeft of een vast contract met een resterende looptijd van maximaal zes maanden, kunt u uw energiecontract verlengen. Bekijk onze acties. 

Bekijk de energiecontracten

Geen stilzwijgende verlenging 

Tot welke datum uw contract exact verloopt kunt u bekijken in Mijn E.ON. Sinds ruime tijd is het niet meer toegestaan om stilzwijgend te verlengen met een vaste periode. Daarom verandert, na uw huidige looptijd, uw tarief naar het variabele tarief. U kunt elk moment besluiten weer over te stappen op een vast tarief van E.ON. U hoeft dan geen opzegvergoeding te betalen.  

Opzegvergoedingen

Als u een variabel tarief heeft, kunt u uw contract altijd omzetten naar een vast contract. Als u een vast tarief heeft afgesloten voor bijvoorbeeld 1 of 3 jaar, hebben wij voor deze periode energie voor u ingekocht. Indien u binnen de contractperiode overstapt, pleegt u contractbreuk en lijden wij mogelijk inkoopverlies. Wij mogen u hiervoor wettelijk gezien een opzegvergoeding in rekening brengen. Lees meer over het opzeggen van uw contract.

 

 

Asha Edson
Heeft haar contract bij E.ON verlengd met 3 jaar.

Overstappen loont, zeggen ze. Maar blijven kan ook opleveren! Ik belde naar E.ON en kreeg een mooi aanbod om mijn contract te verlengen. Iedereen blij!

- +
Contact & Feedback

Hulp nodig?

Heeft u een vraag over uw aanmelding? Bel GRATIS 0800-0301, op werkdagen van 08.00 tot 20.00 uur. 

  • Liever chatten? We zitten er klaar voor. Start de chat.

    Er is even geen chatmedewerker beschikbaar.

  • Heeft u een servicevraag, bel dan direct met 0900 – 0601 (uw gebruikelijke belkosten) op werkdagen van 08.00 tot 17.30 uur. 

Feedback geven

Wat vindt u van onze website?

Geef uw mening