Nieuws

Filter op onderwerp

particulier zonnepanelen isolatie verlichting besparen klaar de klus grootzakelijk duurzaamheid mkb

Zoeken in nieuws

Particulier

Waarom vrouwen het eerder koud hebben dan mannen

Vrouwen klagen veel vaker over kou dan mannen. Stellen ze zich aan of zijn er daadwerkelijk verschillen tussen mannen en vrouwen waardoor vrouwen het sneller koud hebben? We hebben de belangrijkste oorzaken op een rij gezet.

Lees verder
Particulier zonnepanelen

Veelgestelde vragen over zonnepanelen

Wij hebben de meest gestelde vragen over zonnepanelen voor u op een rijtje gezet. Dit helpt u om uw zonnesysteem in optimale conditie te houden.

Lees verder
Particulier Isolatie zonnepanelen

Welk energielabel heeft uw huis?

Het energielabel is al een aantal jaar verplicht als u uw huis wilt verkopen of verhuren. Hoe beter het label, hoe energiezuiniger uw huis is en des te gunstiger voor de verkoopprijs. Maar weet u welk label uw woning heeft? En wat u kunt doen om een...

Lees verder
Particulier Isolatie

Altijd behaaglijk in huis door woningisolatie

Weg met die koude voeten en tochtstromen! Wie z’n huis isoleert, heeft het altijd aangenaam warm in huis. Maar hoe doet u dat en wat levert het op?

Lees verder
Tip!
Particulier Verlichting

Energiezuinig de donkere dagen in

Met de feestdagen voor de deur willen we extra sfeer in huis. We denken dan al snel aan de warme gloed van kaarsen, maar ook met elektrische verlichting kunt u een knusse sfeer creëren. En met ledverlichting nog energiezuinig ook!

Lees verder
Particulier

Welke factoren beïnvloeden de hoogte van uw energieprijs?

De flexibele energietarieven voor gas en elektriciteit kunnen elk halfjaar wijzigen. Energiebedrijven kopen vooraf in. De factoren die zich op dat moment voordoen hebben invloed op de hoogte van de energieprijs.

Lees verder
Particulier Besparen

"Wij zitten het hele jaar door in de jacuzzi"

De aanleg van een nieuwe binnentuin in Amsterdam - zonder in- of uitgang - is een hele operatie. Bij Anouk en Niels kwam er een takelkraan aan te pas. Maar nu is het zeer goed vertoeven in de tuin van hun jarendertigwoning in Watergraafsmeer.

Lees verder
Particulier Klaar de klus Besparen

Klaar de klus: zo ontlucht u de verwarming

De dagen worden weer korter: tijd om de centrale verwarming klaar te maken voor de koude maanden. Zo'n onderhoudsbeurt doet u heel eenvoudig zelf.

Lees verder
Particulier Klaar de klus

Klaar de klus: hoe installeert u een dimmer?

Wilt u ook wat meer sfeer in huis? Het dimmen van licht geeft direct resultaat. Met deze stap-voor-stap-uitleg vervangt u helemaal zelf een normale lichtschakelaar door een dimmer.

Lees verder
Meer artikelen laden
- +
Contact & Feedback

Hulp nodig?

Heeft u een vraag over uw aanmelding? Bel GRATIS 0800-0301, op werkdagen van 08.00 tot 20.00 uur. 

  • Liever chatten? We zitten er klaar voor. Start de chat.

    Er is even geen chatmedewerker beschikbaar.

  • Heeft u een servicevraag, bel dan direct met 0900 – 0601 (uw gebruikelijke belkosten) op werkdagen van 08.00 tot 17.30 uur. 

Feedback geven

Wat vindt u van onze website?

Geef uw mening