Filter op onderwerp

particulier zonnepanelen isolatie verlichting besparen klaar de klus grootzakelijk duurzaamheid mkb

Zoeken in nieuws

Particulier Zonnepanelen

Gegarandeerde opbrengst van zonnepanelen

29-05-2017

De aanschaf van zonnepanelen via E.ON is een slimme investering. U kunt namelijk rekenen op een gegarandeerde opbrengst. Uw spaargeld heeft op het dak een hoger rendement dan op de bank. Kies voor deze unieke garantie en laat de zon maar schijnen!

 

De ontwikkelingen in zonne-energie gaan snel. Zo is de prijs per paneel aanzienlijk gedaald, waarmee de terugverdientijd is verkort. Ook is de techniek verbeterd, waardoor de panelen langer meegaan en beter blijven presteren. Dat u met zonnestroom bijdraagt aan een beter milieu, hoeven we u inmiddels niet meer te vertellen. Door de zeer lage rente die banken geven op spaargeld, zien steeds meer mensen zonne-energie als een betere optie om alles uit hun geld te halen.

Sungevity SunSure, 10 jaar gegarandeerde opbrengst!
Als u investeert in zonnepanelen, wilt u zeker zijn van een gegarandeerde en maximale opbrengst. Onze partner Sungevity geeft u garantie op de door hen berekende opbrengst van uw zonnepanelen onder de noemer SunSure. SunSure garandeert u een minimale opbrengst van 90% op de voorspelde stroomproductie van uw zonnesysteem voor 10 jaar. Als uw zonnesysteem minder elektriciteit produceert dan vooraf is berekend, dan krijgt u gedurende 10 jaar de gemiste productie van Sungevity terug in euro’s.


Gemaakte berekening geen schatting maar een garantie

Als u interesse heeft in zonne-energie, kunt u via E.ON online gratis en vrijblijvend een offerte aanvragen. Vervolgens wordt u gebeld om uw wensen en de mogelijkheden te bespreken. U krijgt dan vrijblijvend een ontwerp op maat dat een zonnepanelenexpert van onze partner Sungevity stap voor stap met u doorneemt. Als u enthousiast bent, kunnen de panelen in de meeste gevallen al binnen zes weken worden geplaatst. Het plaatsen zelf neemt ongeveer één dag in beslag

“Ik ben heel tevreden”
Henk Spoelstra uit Vught heeft gekozen voor zonne-energie via E.ON. “Ik ben gepensioneerd stedenbouwkundige en mag graag een rondje fietsen. Het viel mij op dat er steeds meer zonnepanelen op daken verschijnen. Toen ben ik mij gaan verdiepen in zonne-energie en via E.ON belandde ik bij Sungevity. Na het adviesgesprek kwam er een ontwerp op tafel dat ons erg aansprak. Bovendien wordt alle onzekerheid die je hebt over je investering weggenomen door de SunSure opbrengstgarantie. Daarom besloten we dat we ons spaargeld beter konden investeren in zonne-energie dan het op de bank te laten staan. Nu sparen we met de zon.”

Inmiddels liggen er vijftien zonnepanelen op het dak van de familie Spoelstra. “Ik ben heel tevreden over de werkwijze van Sungevity en de installatie van de zonnepanelen. Er werd netjes, snel en helemaal volgens plan gewerkt. Ik kan nog niet veel zeggen over de prestaties van het systeem, maar nu het voorjaar aanbreekt en de zon is gaan schijnen, zie ik op de Sungevity-app op mijn iPad dat de dagelijkse opbrengst flink oploopt. Het zal niet lang meer duren voordat ik stroom ga terugleveren in plaats van alleen afnemen!”

Meer informatie?
Wilt u meer weten over Sunsure of hoeveel zonnepanelen in uw situatie zouden kosten en opleveren? Wij informeren u graag. Met een vrijblijvend advies helpen wij u de juiste keuze te maken.

Vrijblijvend advies aanvragen

Kiest u voor 1 augustus voor zonne-energie via E.ON, dan ontvangt u een Weber barbecue ter waarde van € 100,- cadeau! Bekijk de actievoorwaarden (Pdf).

Gerelateerde artikelen

Particulier Zonnepanelen

Gegarandeerde opbrengst van zonnepanelen

De aanschaf van zonnepanelen via E.ON is een slimme investering. U kunt namelijk rekenen op een gegarandeerde opbrengst. Uw spaargeld heeft op het dak een hoger rendement dan op de bank. Kies voor deze unieke garantie en laat de zon maar schijnen!

Lees verder
Particulier zonnepanelen

Hoezo nog geen zonnepanelen?!

Te duur, niet genoeg zon, niet mooi, te veel gedoe om het te regelen… Het zijn een paar van de redenen om niet aan zonnepanelen te beginnen. Terecht of onterecht? De zeven meest gehoorde excuses plus uitleg op een rij.

Lees verder
- +
Service & Contact

Hulp nodig?

Heeft u een vraag over uw aanmelding? Bel GRATIS 0800-0301, op werkdagen van 08.00 tot 20.00 uur. 

  • Liever chatten? We zitten er klaar voor. Start de chat.

    Er is even geen chatmedewerker beschikbaar.

  • Heeft u een servicevraag, bel dan direct met 0900 – 0601 (uw gebruikelijke belkosten) op werkdagen van 08.00 tot 17.30 uur.