Filter op onderwerp

particulier zonnepanelen isolatie verlichting besparen klaar de klus grootzakelijk duurzaamheid mkb

Zoeken in nieuws

Particulier Isolatie

Woningisolatie: warm in winter én koel in de zomer

11-07-2017

Nu we een aantal hete weken hebben gehad en de zomer in volle gang is, ervaart u of uw woning voldoende geïsoleerd is. Vaak wordt er bij het isoleren van een woning gedacht aan het buiten houden van kou en tocht. Maar er is meer voordeel! In de zomer blijft een goed geïsoleerde woning heerlijk koel, zelfs de zolder!

Om uw woning in de zomer koel te houden, is goede isolatie van uw huis belangrijk. Goed geïsoleerde muren, ramen en daken houden de warmte ’s zomers beter buiten.

De zomer is daarnaast de beste tijd van het jaar voor woningisolatie. In de winter is een kruipruimte vaak vochtig, terwijl deze in de zomer juist droog is, de ideale situatie voor het aanbrengen van vloerisolatie. En door te isoleren in de zomer profiteert u in het najaar op een koude dag direct van gasbesparing én comfortverhoging.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw woning? Vraag een gratis adviesgesprek aan.

 

 

 

Gerelateerde artikelen

Particulier Isolatie zonnepanelen

Welk energielabel heeft uw huis?

Het energielabel is al een aantal jaar verplicht als u uw huis wilt verkopen of verhuren. Hoe beter het label, hoe energiezuiniger uw huis is en des te gunstiger voor de verkoopprijs. Maar weet u welk label uw woning heeft? En wat u kunt doen om een...

Lees verder
Particulier Isolatie

Altijd behaaglijk in huis door woningisolatie

Weg met die koude voeten en tochtstromen! Wie z’n huis isoleert, heeft het altijd aangenaam warm in huis. Maar hoe doet u dat en wat levert het op?

Lees verder
- +
Service & Contact

Hulp nodig?

Heeft u een vraag over uw aanmelding? Bel GRATIS 0800-0301, op werkdagen van 08.00 tot 20.00 uur. 

  • Liever chatten? We zitten er klaar voor. Start de chat.

    Er is even geen chatmedewerker beschikbaar.

  • Heeft u een servicevraag, bel dan direct met 0900 – 0601 (uw gebruikelijke belkosten) op werkdagen van 08.00 tot 17.30 uur.